Блестяща игра и смазващи голови разлики очертаха пътя на учениците от Първо СУ към титлата на областен първенец по футбол

Блестяща игра и смазващи голови разлики очертаха пътя на учениците от Първо СУ към титлата на областен първенец. Във възрастовата група 5-7 клас момчетата показаха завидни качества и напълно заслужено спечелиха първенството в Търговище.

В полуфинала те срещнаха общинския първенец на Опака – ОУ „Васил Левски” – с. Крепча. Двубоят премина в тотално превъзходство за тима от Първа, а крайният резултат от 8:1 само подчерта категоричността на победата.

Финалът изправи момчетата от Търговище срещу шампиона от Община Омуртаг. Това бяха представителите на ОУ „д-р Петър Берон” – с. Плъстина. И този двубой премина безпрепятствено за нашите футболисти. Те поеха инициативата от самото начало и след няколко бързи атаки дойде голът, който откри резултата. Минути след това последва и втори. Това демотивира гостите и те започнаха да губят мотивация за игра. След третото попадение футболистите на Първа развиха играта си спокойно, за да оформят крайното 6:0.

За играч на турнира бе избран Александър Дамянов от 7. В клас.

С тази победа момчетата заслужиха правото си да се явят на зоновото първенство, където ще се изправят срещу победителите от няколко области.

Блестяща игра и смазващи голови разлики очертаха пътя на учениците от Първо СУ към титлата на областен първенец. Във…

Posted by Първо Средно Училище Св.Седмочисленици on Friday, March 22, 2024

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе