РЗОК Търговище празнува своя 25 годишен юбилей

РЗОК – Търговище празнува днес своя 25-годишен юбилей. Ето какво сподели директорът на институцията Емил Стоянов по този повод:

Уважаеми жители на Област Търговище, договорни партньори, ръководители на институции, представители на пациентски, неправителствени организации и медии, с радост и гордост споделяме с Вас, празника за двадесет и петата годишнина от създаването на Районна здравноосигурителна каса в град Търговище – 01.04 2024 год.

Убедени сме, че нашите усилия през годините, за подобряване на здравното състояние на населението, чрез навременно, сигурно и адекватно финансиране на всички договаряни дейности са оценени по достойнство.

За нас е  чест и огромна отговорност, да допринасяме за здравното благополучие на населението на Област- Търговище. Работата ни е ключова за здравеопазването и за индивидуалната сигурност на всеки българин, през целия живот. А това е повод за гордост и професионална чест, което не е никак малка награда. Защото парите и успехите са оборотна и преходна стойност, докато достойнството и полезността са непреходни ценности, които са на върха на ценностната йерархия и поради това са безценни и незаменими.

Благодарим на всички с които сме работили и продължаваме да работим, за доброто и градивно сътрудничество, за посочването на пропуските и за оценката Ви, за  доброто обслужване и принос на РЗОК- Търговище, за сигурното и надеждно финансиране на здравеопазването!

Да си пожелаем здраве, мъдрост, упоритост и плодотворно взаимодействие,  през идните дни!

РЗОК- Търговище е надежден партньор и закрила за всички здравноосигурени на територията на Областта.

Вашето високо доверие ни задължава!

С поздрав и благодарност: Емил Стоянов- директор на РЗОК гр. Търговище

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе