Неда Антоновa представя книгата си „Плодовете зреят нощем“ днес в Търговище

Представяне на новия роман „Плодовете зреят нощем“ от автора Неда Антонова и ще се потопим в разказа за една необичайна любов, от която се раждат деца и митове на 15.04.2024г. (понеделник) от 17.30ч. в Регионална библиотека „Петър Стъпов“ град Търговище, фоайе II етаж.

„Тази книга не може да бъде наречена просто любовен роман. Изключително интересна и необичайна е застъпаната тема в сюжета за метода „инвитро“, която този път е избрала писателката и как науката дава на човека онова, от което природата го е лишила – радостта на родителството…Тази книга е роман за благословените плодове на нашия дух, които зреят нощем в очаквания и надежди, но и за онези – тръпчивите – съзряващи в самота, страдание и непостижима любов! Те всички са плодове на душите ни и те правят тайната биография на всеки от нас!“

Ще имаме възможност да си закупим книгата на място и да получим личен автограф от писателката! За автора: „Неда Антонова е автор на повече от двайсет романа, по-голямата част сюжетно свързани със събития от българската история.

Сред тях са трилогията „Възкресените“, „Елегия“, „Царица Елеонора Българска“, „Съвършената. Преподобна Стойна – неканоничната светица“, а също „Първият след Бога. Любовта и смъртта на Васил Левски“, „Баладата. Любовта на Ботев и Венета“ и „Безмълвие. Греховната младост на Паисий Хилендарски“. На особен читателски интерес се радва луксозното издание на есеистичната й книга „Пепел от мислеща тръстика“. Нейни книги са преведени на френски, руски, чешки и полски. Неда Антонова е единствената жена, удостоена с литературната награда – Златен меч “ От самодейците и членове на народно читалище „Иван Вазов 1908“ село Здравец, 7769, от село Здравец, 7769, село Росина, 7784, и село Кошничари, 7783 от литературен клуб „Млад творец“, под ръководството на Ваня Д. Х.-член на читалището.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе