Първо място за ПГСС „Никола Пушкаров“ в областния етап на националното състезание по безопасност на движението по пътищата

ПЪРВО МЯСТО за отбора на ПГСС „Никола Пушкаров“ в областния етап на националното състезание по безопасност на движението по пътищата, на което нашата гимназия бе домакин в този празничен ден. Състезанието започна с лазарски песни от група за народни обичаи „Лазарки“ при НЧ „Искра 1893“ с. Паламарца. Гости на състезанието бяха инж. Д. Петков, заместник кмет на Община Попово и г-жа Ивета Димова, старши експерт по ФВС в РУО-Търговище. Техническата конференция бе открита от инж. агр. Теменуга Тодорова, която пожела на всички участници здраве, успехи и състезателен дух. Комисията за оценяване на писмената и практическата част на състезанието в състав Т. Тодоров – старши юрисконсулт в Община Попово, Димитър Минчев – старши експерт в Община Попово и Иван Иванов – полицейски инспектор пътен контрол класира участвалите четири отбора както следва:
I. ПГСС „Никола Пушкаров“ град Попово
II. ПГтрЛП град Омуртаг
III. ПГИИ „Джон Атанасов“ град Търговище
IV. СУ „Св. св. Кирил и Методий“ град Антоново

Г-жа Димова връчи на всички участници и техните ръководители грамоти, подписани от областния управител г-жа Г. Цонева и г-жа Е. Станчева – началник на РУО-Търговище, както и медали и награди, осигурени от ПГСС „Никола Пушкаров“.

Пожелаваме на Габриела от 10.а, Виктор и Цветомир от 9.в, Христо от 8.в клас и техния ръководител Йордан Димитров – учител по физическо възпитание и спорт успех и достойно представяне на националния етап на състезанието! Честито!

ПЪРВО МЯСТО за отбора на ПГСС „Никола Пушкаров“ в областния етап на националното състезание по безопасност на движението…

Posted by Иновативна ПГСС "Никола Пушкаров" on Saturday, April 27, 2024

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе