Yettel предлага новите смарт часовници на HUAWEI в комплект с безжични слушалки и 3 месеца достъп до HUAWEI Health+

Yettel вече предлага дългоочакваните нови модели смарт часовници на HUAWEI, следващи стратегията на компанията „Fashion Edge“ за носими устройства. Сред новите предложения са сериите HUAWEI Watch GT 5 и GT 5 Pro, HUAWEI Watch D2 и HUAWEI Watch Ultimate Green. Телекомът незабавно дава старт на продажбите на повечето от тях, а за 6 от общо 14-те модела започват предварителни поръчки.

HUAWEI Watch GT 5 Pro или HUAWEI Watch GT 5 идват от Yettel в комплект с HUAWEI FreeBuds 5i и три месеца абонамент за HUAWEI Health+. Приложението проследява редица активности и жизнени показатели, на базата на които изготвя детайлен анализ, а премиум версията му надгражда тези възможности с готови тренировъчни планове, дихателни упражнения и др. HUAWEI Watch D2 Black се предлага със същите бонуси, но има и безплатна еднократна смяна на въздушната възглавница за измерване на кръвното налягане в рамките на 12 месеца от покупката му. Закупилите HUAWEI Watch Ultimate Green, освен тримесечния безплатен абонамент, ще се сдобият и със слушалките HUAWEI FreeBuds Pro 3.

HUAWEI Watch Ultimate Green е върховото предложение от Huawei в настоящото им портфолио. Той е предназначен за професионалисти както в бизнеса, така и в  екстремните спортове, като предлага изключителна устойчивост и функционалност. Часовникът е изработен от аморфен метал и е водоустойчив до 100 метра (10 ATM), което го прави идеален за гмуркане. Той също така разполага с ЕКГ анализ и осигурява до 2 седмици живот на батерията. Смарт часовникът поддържа Bluetooth обаждания и е съвместим с iOS и Android. HUAWEI Watch Ultimate Green може да бъде закупен от Yettel за 1799,99 лв. в брой или 79,99 лв. на месец.

HUAWEI Watch D2 е проектиран за потребители, които се нуждаят от задълбочен здравен мониторинг. Той предлага 24-часово амбулаторно измерване на кръвното налягане, ЕКГ анализ и комплексен здравен мониторинг, който се комбинира с олекотен и елегантен дизайн. Часовникът поддържа Bluetooth обаждания и е съвместим с iOS и Android. HUAWEI Watch D2 е достъпен за предварителна поръчка от Yettel за 799,99 лв. в брой или 35,99 лв. на месец, а продажбите му започват от 12 октомври.

HUAWEI Watch GT 5 Pro е висок клас смарт часовник от портфолиото на компанията, насочен към професионални спортисти и потребители, търсещи премиум качество. Корпусът му е изработен от керамика и титан, осигуряващи устойчивост и елегантен дизайн. Сред основните функции са до 2 седмици живот на батерията, ЕКГ анализ, 24/7 здравен мониторинг и професионални спортни режими. Watch GT 5 Pro е съвместим с iOS и Android, като поддържа и Bluetooth обаждания за удобство. HUAWEI Watch GT 5 Pro се предлага в няколко различни модификации, включващи мъжки 46мм варианти с каишки от титан и силикон, както и дамски 42мм варианти с керамична или силиконова каишка. HUAWEI Watch GT 5 Pro моделите могат се закупят от Yettel на цени, започващи от 749,99 лв. в брой или на изплащане за 33,99 лв. на месец.

HUAWEI Watch GT 5 предлага впечатляващ баланс между функционалност и стил. С иновативни режими за бягане и колоездене, както и с Sharp-Edged дизайн, този модел е създаден за активните потребители. HUAWEI Watch GT 5 осигурява до 2 седмици живот на батерията, 24/7 здравен мониторинг и възможност за Bluetooth обаждания. Часовникът е съвместим с iOS и Android, което го прави универсален избор за всеки. HUAWEI Watch GT 5 може да бъде закупен в три варианта с различни каишки и размер от 46мм за мъже и четири 41мм дамски варианта, които се различават помежду си по отношение на дизайна. Цената им в Yettel започва от 499,99 лв. в брой или 22,99 лв. на месец.

Почти всички нови модели от HUAWEI WATCH GT 5 серията вече могат да бъдат закупени от оператора, както и двата 46 мм GT 5 Pro варианта.  HUAWEI Watch GT 5 Pro 42mm Ceramic White, HUAWEI Watch Ultimate, както и HUAWEI Watch D2, са в период на предварителни поръчки, а официалният старт на продажбите е на 12 октомври. HUAWEI Watch GT 5 41mm Brown и HUAWEI Watch GT 5 Pro 42mm White с бяла силиконова каишка също могат да бъдат заявени сега, като клиентите ще имат възможност да ги получат след 20 октомври.

 

 

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе