Как да изберем качествен и удобен матрак?

Качественият и спокоен сън е в основата на това да се чувствате добре отпочинали и да бъдете в кондиция през целия ден. Когато сте се наспали, имате повече енергия и съответно добро настроение. Ще си осигурите прекрасни условия на сън, ако се погрижите да разгледате новите матраци за спални в продуктовия каталог на Venus.bg. Тази инвестиция определено си заслужава, защото има дългосрочен положителен ефект върху цялостното ви здраве и спокойствие. Отделете достатъчно време да проучите въпроса и да намерите най-правилния за вас матрак.

Как бързо да изберем хубав и удобен матрак за спалнята?

Щом разгледате предложенията в търговската мрежа ще установите, че има най-разнообразни модели и размери матраци. Огромният асортимент е възможно първоначално да ви притесни и обърка, но днес ще ви дадем малко повече информация за това как да изберете най-подходящия вариант за вас. Обмислете добре тази важна инвестиция за семейството като следвате стъпките:

  • решете навреме кога матракът е за смяна – тези артикули обикновено имат дълъг гаранционен период и е добре да го следите, за да не пропуснете момента за подмяна. В случай, че вече се чувствате не добре отпочинали сутрин и имате болки в тялото е почти сигурно, че се нуждаете от нов по-качествен модел;
  • бюджетът трябва да е ръководещ – покупката е много важна, затова е хубаво да имате подготвен бюджет. В магазините ще намерите както изключително скъпи и луксозни матраци, така и по бюджетни версии. Основната разлика между моделите са използваните материали и начин на изработка;
  • съобразете се с позата в която спите – според много специалисти тя е определяща при покупката на нов матрак. Хората, които спят по гръб, трябва да се замислят за покупка на твърд матрак, който ще осигури по-добра опора и няма да допусне болка в гърба и кръста. В случай, че спите на една страна, е по-добре да се насочите към средно твърд матрак, за да избегнете дискомфорт в рамото и тазобедрената става;
  • материалът за изработка е важен – винаги се интересувайте, от какви материали е направен моделът. Най-популярния в момента са изделията с мемори пяна, които запазват формата на тялото, хипоалергенните направени от латекс, както и класическите с покет пружини.

Осигурете си качествен и пълноценен сън с внимателния избор на нов модерен матрак. Вижте още за това тук.

Какви са разликите между еднолицев и двулицев модел?

Първият избор, който правят потребителите при подобна покупка, е дали да вземат еднолицев или двулицев матрак. Тук решението ще се определи от вида на леглото, както и от средствата които сте склонни да отделите. Еднолицевите модели са по-евтини, защото не могат да се ползват от всички страни, но също ви предлагат достатъчно комфорт по време на сън. Те освен това разполагат с подматрачна рамка, благодарение на която може веднага да се настаните.

Двулицевите са луксозни и обикновено се изработват от най-съвременните и качествени материали като мемори пяна, пенополиуретан, латекс и други. Гаранционният им период е изключително дълъг често над 10 години. Също така могат да се използват от всички страни, което позволява да се износват по-бавно. В дългосрочен план си заслужава да инвестирате в качествен продукт.

Лесно ли е да изберем легло от онлайн магазин?

Когато търсите ново легло 140/190 е най-разумно да го поръчате онлайн. Предлагаме ви подобна опция, защото в интернет магазините, които са специализирани за мебели, има най-голям асортимент. Точно тук може да намерите размерът легло, което е подходящо за вашата спалня, гостна или детска. Няма да се затрудните да откриете хубаво и качествено легло, защото всички модели са разделени в продуктови категории и може спокойно да ги разгледате.

Съветваме ви да четете характеристиките, да следите за размерите и да откриете дизайн, който ви допада. Това, че информацията за различните видове мебели е толкова подробна, е в голям плюс за клиента. Така покупката на легло онлайн може да бъде изключително лесна и бърза, което ще ви позволи да обзаведете дома си без да губите излишно време. Разгледайте картата им на сайта, също.

Кои са най-търсените легла в момента?

Има конкретни артикули, които привличат по-често вниманието на потребителите. На първо място ще споменем луксозните тапицирани легла, които могат да направят всяка една спалня да изглежда изискано и стилно. Те са изключително качествени, създават уникален комфорт и ще ви помогнат да изпитате истински релакс докато си почивате. Други често поръчвани легла са тези с размер 140/190. Те осигуряват удобство на спящия и му дават достатъчно пространство да се чувства добре.

Могат да се използват също така в по-малки спални, където не се побира голямо легло. С подобен модел клиентите обзавеждат гостни стаи. Специално внимание ще обърнем на ъгловите легла, защото са популярни от много години и винаги са били невероятно практични с ракла за багаж към тях. Прочетете повече тук.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе