Предвиждат промени в разписанието на линията Търговище – Стража

Промени в разписанието на автобусната линия Търговище – Стража предлага в докладна до Общинския съвет зам.-кметът инж. Митко Панайотов.

Предложението е на база постъпило в Общината мотивирано искане от кметовете на селата Разбойна и Стража. Целта е да се осигури по-голямо удобство на пътуващите от посочените населени места.

Предлага се в делнични дни сутрешният курс от автогарата в Търговище да бъде в 6.20 ч., вместо 6.30 ч. От село Стража първият курс за деня ще бъде в 6.50 ч., вместо в 7.00 ч. Последният курс ще тръгва от автогарата в 19.30 ч., а от Стража – в 20.00 ч.

В почивни и празнични дни отпадат курсовете в 11.00 ч. от Търговище и в 11.30 ч. от Стража. Такива ще се изпълняват в 15.00 ч. от Търговище и в 15.30 ч. от село Стража. Запазва се разписанието на всички останали курсове в празничните дни. Актуалното разписание е публикувано в сайта на Общината.

Докладната с предложението ще бъде разгледана от Общинския съвет на заседанието на 28 януари. Ако бъде приета, се очаква промените да влязат в сила от средата на февруари.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе