Назначиха новите двама заместник областни управители на област Търговище

Днес, 31.05.2021 г., областният управител на област Търговище Станимир Парашкевов представи своите двама нови заместници. Това са Валери Симеонов и Ивайло Венков.

Пред служителите на Областна администрация – Търговище г-н Парашкевов прочете заповедите на министър-председателя Стефан Янев за новите назначения. Днес официално господата Симеонов и Венков встъпиха в длъжност.

Търговище с нови заместник областни управители

Валери Симеонов е от гр. Търговище, роден на 10.02.1957 г. Има икономическо образование. Дългогодишен служител на администрацията на Община Търговище. Участвал е в работата на РИК и ОИК в Търговище. В периода февруари – май 2017 година е бил областен управител на област Търговище.

Ивайло Венков е от гр. Попово, роден на 10.07.1982 г. Има магистърска степен по „Право“. Трудовият му път до момента преминава на ръководни позиции в частния сектор.

Станимир Парашкевов изказа думи на благодарност към досегашния заместник областен управител Панайот Димитров за професионалното отношение и оказаната подкрепа в периода на съвместна работа.

Областният управител заяви, че от своите нови заместници и от всички служители в администрация очаква висока отговорност и коректност в работата и особено що се касае до обезпечаване сигурността и нормалното протичане на предстоящите предсрочни парламентарни избори, насрочени за 11 юли тази година.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе