Наградиха трима учители с наградата „Митрополит Андрей“

Регионалното управление на образованието в Търговище отличи трима учители от Първо СУ „Свети Седмочисленици”. Началникът на РУО Елка Станчева връчи наградите „Митрополит Андрей” в навечерието на 1 ноевмри – Ден на народните будители.

Награда за дългогодишна дейност в системата на средното образование, изключителни заслуги за образованието и възпитанието на учениците и за развитието на образователната институция получи доскорошния директор на Първа гимназия Севдалина Зафирова. Освен грамота, тя получи и почетния знак „Митрополит Андрей”.

Почетно отличие за изключителни заслуги получи и учителят по български език и литература Керанка Петкова. Нейният принос в развитието на училището е недвусмислен, а преподавателските й умения са еталон за следване.

За постигнати високи резултати награда получи и Анета Милева, също учител по български език и литература. Грамотата е за използваните от нея методи на преподаване и високия успех, който учениците й постигат на Националното външно оценяване.

Регионалното управление на образованието в Търговище отличи трима учители от Първо СУ „Свети Седмочисленици”. Началникът…

Posted by Първо Средно Училище Св.Седмочисленици on Thursday, October 27, 2022

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе