Празник на децата – творци при Дом на културата „Димо Коларов“ – гр. Попово

На 27 юни пред зала „БГ“ на Дом на културата „Димо Коларов“ – гр. Попово, се състоя изложба на Школата за изобразително изкуство „Арт Попово“ с ръководител Искра Хаджииванова, която бе под надслов „Имаш само това, което си дал“. Организираният празник на децата – творци към Дома на културата, бе с участието на Танцова формация „Чар“ с ръководител Маринела Таушанова, Вокална студия с ръководител Георги Колев и Група „DUAL REFLECTION“ с ръководител Камен Кулев.

С изпълненията си талантливите млади поповски танцьори, музиканти и певци заредиха присъстващите с много настроение и положителна енергия. Кулминацията на събитието бе награждаването на всички отличени деца от Танцова формация „Чар“, Вокална студия и Група „DUAL REFLECTION“ към Дом на културата „Димо Коларов“ – гр. Попово, за успешно приключилия творчески сезон 2023-2024 г., както и децата към Школа за изобразително изкуство „Арт Попово“ – за забележителното им представяне в международни и национални конкурси за рисунка.

Грамотите на талантливите поповски художници бяха връчени от техния художествен ръководител – Искра Хаджииванова, и от ръководителя на Дом на културата „Димо Коларов“ – Мая Господинова. Те им пожелаха още много нови творчески успехи и завоювани отличия от национални и международни конкурси за рисунка, в които ще вземат участие през следващата година, и изразиха задоволството и удовлетворението си от постигнатото през настоящата. В края на проявата всички деца от школата се събраха и си направиха обща снимка за спомен.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе