Ремонтираха и освежиха пейки в Търговище

Общинското предприятие „Флора“ започна ремонт и освежаване на пейките на територията на град Търговище. Дейностите включват подмяна на счупени дъски и боядисване.

Вече обновени са пейките в Източния парк, парковете „Борово око“ и „Роден кът“, както и в градската градина в близост до Драматичния театър.

В момента служителите на „Флора“ работят в района на храм „Св. Йоан Рилски“. Ще бъдат освежени и пейките на територията на детските площадки в Търговище.

През есента е планирано обновяване и на местата за отдих на централната улица „Васил Левски“, в участъка й между площадите „Свобода“ и „Независимост“. Дървените части на пейките, обграждащи дърветата там, са силно амортизирани и ще бъдат изцяло подменени. Материалът за тях ще бъде обработен и подготвен в работилницата на „Флора“.

Призоваваме гражданите да пазят пространствата за отдих чисти. Нека не допускаме изхвърлянето на опаковки, угарки и други отпадъци. Обликът на тези места е отражение на всички нас. Нека се постараем този облик да е по-приветлив.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе