Дневен хороскоп за 12 декември 2022, понеделник

Овен

Понеделник ще е доста активен и динамичен за почти всички Овен, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Владее Ви и друго чувство – романтичен флирт, а защо не и нова любов. Днешният ден ще е свързан с приятни изненади за някои от Вас. Все пак повишете вниманието си, ако боравите с големи суми пари, за да избегнете неволни грешки. Партньорът може да Ви изненада, а ако намерите верния тон, ще гледате заедно в една посока дългосрочно. Днес най-добре ще е да се занимавате със спорт и с творчество. Работата Ви ще е ефективна, ако действате търпеливо, методично и с доза прагматизъм по отношение на финансовите постъпления. Вечерта нещата ще се поуспокоят, време за почивка в уютна обстановка. Ще свържете смисъла на дребните детайли в цялостен образ и ще Ви хрумне начин за бавно, но устойчиво подобряване на социалния Ви статус. А и нужно ли е да свършите всичко днес?

Телец

В този ден се посветете на добрите мисли и пожелания. Само така ще се почувствате добре и ще усетите спокойствие. Част от Вас все пак са доста привлекателни и през целия ден ще сте обект на нечие ухажване. В края на деня ще сте доволни и релаксирани.

Близнаци

През този ден целите Ви няма да са особено ясни, така че най-добре не се залавяйте с нищо ново и не захващайте дела, от които не разбирате нищо. Стойте си кротко и не извършвайте излишни движения. Знаете, че сте най-добри в това, което обичате да правите.

Рак

Сблъсък с противници ще събуди гняв у мнозина от представителите на зодия Рак днес, но едва ли е необходимо да обръщате такова внимание на отминали събития, които вече няма да се повторят. Като изключим това събитие, понеделник е доста благоприятен ден за целите Ви и ще Ви освободи от някакви неудобства.

Лъв

В понеделник някои от Вас може да пътувате зад граница. Това Ви помага да се радвате на здраве и да помогнете при решаването на здравословен проблем на много близък човек. Днешният ден ще е подходящ за пътувания, за срещи и разговори, за старт на обучение, ако тази тема е актуална за Вас. Ще предпочетете да се заемете с практични неща и да бъдете полезни на семейството си. Понеделник не е от дните за реализиране на многопосочен успех, но е плодотворен за осъществяване на финансови цели и печалби. Няма значение дали ще усетите силно романтично влечение към стар приятел или съществуваща любовна връзка ще охлади страстта си. Понеделник намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.

Дева

Днес някои от Вас може да пътуват зад граница. Разполагате с чудесни възможности за хубави делови постижения, за парични печалби и успешна реализация на личните намерения, но само при условие че действате самостоятелно по целите си.

Везни

Бъдете отговорни към своите постъпки. Бъдете по-търпеливи с близките си и проявете повече толерантност. Днешният ден ще е неблагоприятен за търговците. Необвързаните представители на зодията ще са обзети от любовен порив по обаятелна личност. Препоръчително е да се погрижите за здравето си –може да спортувате, но без да се претоварвате. Днес зодия Везни трябва да са по-амбицирани и по-организирани за реализацията на деловите и личните си цели. А и нужно ли е да свършите всичко днес?

Скорпион

Имайки проницателно и интуитивно мислене, интересувайки се от тайните и скритите неща Вие съумявате да се доберете до истина, която е недостъпна за другите. Сега Вие повече слушате и наблюдавате, отколкото говорите. Възможен е силен интерес към психологическите и криминални разследвания.

Стрелец

Понеделник е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Не е лошо да се погрижите за здравето си,но не прекалявайте с натоварването. Изясняват се нещата и в любовта. С работата Ви са свързани много хора, които в различна степен оказват влияние на обществената нагласа и социален живот. Приятел може да Ви поиска пари, но сумата е голяма за Вас. Намерете начин да му обясните в какво състояние се намирате. В личен план предстоят изненади, касаещи член от семейството Ви. Бъдете внимателни в действията си.

Козирог

Днешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по Ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този понеделник. Анализирайте работата си и отчетете успехите си. В понеделник добре ще Ви се отразява плуването. Необвързаните представители на знака може да срещнат нова любов, но ако това се случи след средата на месеца, имайте предвид, че отношенията или ще забуксуват, или няма да се развият веднага. В понеделник ще Ви бъде добре, ако сте сред близкото си обкръжение. Приятел може да Ви поиска пари, но сумата е голяма за Вас. Намерете начин да му обясните в какво състояние се намирате. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.

Водолей

Понеделник ще внесе известно вълнение сред Водолей. Бъдете по-гъвкави в отношенията със семейството си, пък и не само с тях. Един ден на дълбоко потапяне в себе си, а там какво се крие вече е друга работа. В интимната сфера Ви очаква приятно събитие, не е изключено да решите благоприятно любовен проблем. Бъдете внимателни ако оформяте финансови документи, ако са свързани с предстоящи инвестиции в нови проекти. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно. Днес просто е такъв ден.

Риби

Засилена подсъзнателна дейност и интуиция. Благополучието, самочувствието и здравето Ви ще зависят от дреболии, които на пръв поглед изглеждат незначителни. Денят благоприятства кратките пътувания и усвояване на всякакви знания.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе