Дневен хороскоп за 8 август 2023, вторник

Овен

Вторник говори за много удобства, а преобладаващата част от са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност. В много случаи дори и чиста енергия. Ще Ви се струва, че нищо не е както трябва. На това отгоре и парите ще изтичат между пръстите Ви и то за неща, без които няма как да минете. Общувайки с любимия човек и близки хора взаимно се зареждате с любов и положителни емоции.

Телец

В вторник внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. С работа ще подобрите финансите си и ще си направите добра реклама. Днешният ден ще Ви обещава хармония в отношенията. Днешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за пластични операции. Вторник не е от дните за реализиране на многопосочен успех, но е плодотворен за осъществяване на финансови цели и печалби. В личен план предстоят изненади, касаещи член от семейството ви. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.

Близнаци

Колкото и да ни се иска, не може да избегнем някои ситуации. Погледнете нещата от положителната им страна – така още едно задължение ще остане зад гърба Ви. Бъдете положителни. В края на деня ще се радостни и спокойни.

Рак

Днешната планетарна енергия ще бъде достатъчна, за да предизвика разногласия между Вас и партньора Ви, ако не внимавате какво казвате. Направете всичко възможно да се отпуснете и да се подготвите да видите по-светлата страна на всичко.

Лъв

Тази вторник може да ви се стори, че целият свят ви е забравил. Това не е така, просто всеки се е потопил в неговата предпразнична равносметка. За значителен процент от представителите на зодия , денят е твърде емоционален, а не бива.

Дева

Този ден не се претоварвайте. Не проявявайте неоснователна ревност, обуздайте чувството си за собственост. Не пренебрегвайте физическото си и психическо равновесие, ако искате да имате успешни реализации. Ще Ви върнат голям заем. Безкористната ви помощ към човек, с когото не сте много близки ще предизвика буря от положителни емоции и израз на благодарност.

Везни

Моментът не е подходящ за сключване на сделки или за подписване на договори, добре би било да оставите за по-нататък важните разговори. На вашето работното място се чувствате в стихията си. Днес вършете домашни дела, отдайте се на творчески занимания. Отношенията ви с близък човек са обтегнати, за което вина имате и Вие. Опитайте се да разберете неговата гледна точка. Мислете логично и действайте разумно.

Скорпион

Жените от зодия се налага да преживеят напрежение, което може да се отрази на здравето им. Днес не се обаждайте първи на любимите хора. Отложете обсъждането и взимането на важни делови решения. Прекрасен ден, който да посветите на семейството си и на любимите си занимания.

Стрелец

Днешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по Ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този вторник. Анализирайте работата си и отчетете успехите си. В вторник добре ще Ви се отразява плуването. Необвързаните представители на знака може да срещнат нова любов, но ако това се случи след средата на месеца, имайте предвид, че отношенията или ще забуксуват, или няма да се развият веднага. В вторник ще Ви бъде добре, ако сте сред близкото си обкръжение. Приятел може да Ви поиска пари, но сумата е голяма за Вас. Намерете начин да му обясните в какво състояние се намирате. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.

Козирог

Ако нещо не Ви харесва през днешния ден, не се колебайте да го промените. В крайна сметка, имено промените са ключът към успеха. Няма как да оставите нещата така, щом не Ви харесват, независимо колко време и усилия ще Ви отнеме това.

Водолей

Ако сърцето ви е другаде, бъдете искрени към човека, който открито споделя чувствата си към вас. Голяма част от днес са склонни да рискуват през днешния ден в някакво направление. Сега подобна стъпка не е оправдана, защото няма да осъществите целта си, а следствието от неуспелия опит – в най-добрия случай ще са силни ядове. По-тежките ситуации не бива дори и словесно да се споменават. Не позволявайте на дребните битови проблеми да ангажират вниманието Ви. Днешния ден е за Вас, за удовлетворяване на вашите собствени нужди и желания. Оценявайте правилно всичко, което става около Вас.

Риби

Вторник е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Днес вечерта Ви предстои емоционална среща с любовта. Мнозина ще имат силен шанс за успешна партньорска работа. Притежавате много съзидателна енергия, която Ви стимулира под напрежение да постигнете-най доброто, понякога и чрез спонтанно разкрили се пред Вас възможности. Разплита се „възел” свързан с дома и семейството Ви или получавате яснота по подобни въпроси. Грижете се за здравето си, избягвайте претоварванията – както емоционални, така и физически. Днешният ден ще е благоприятен за реализация на парични цели. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе